Hvor kan du opbevare Flos lamper henne?

11 maj 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ja, hvis du ikke lige vidste, hvad flos var for noget, så er det simpelthen en producent af lamper. Så har vi fået aflivet det mysterium, hvis du sad med det spørgsmål.

Og det er da klart, at det umiddelbare svar på det ovenstående, indledende spørgsmål da selvfølgelig er, at man da skal opbevare ens Flos-lamper der, hvor de skal hænge og bruges.

Det kan være alt fra loftet, på væggen, som standerlampe på gulvet, på et bord, et natbord eller noget helt andet. Som bekendt er det ofte kun nysgerrigheden og fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan indrette ens hjem med lamper.

Bare fordi en lampe bliver markedsført som for eksempel en “væglampe” og bærer dette prædikat af et præfiks, så er det ikke ensbetydende med, at man skal bruge den på væggen eller på en væg i gængs forstand. 

Har man pladsen, forstanden og evnen til at sætte lampen op et andet sted, og den virker derefter, så skal du jo bare gøre dette.

Men der er jo også de situationer, hvor du ikke kan have lamperne monterede og brugt til belysning.

Måske er du midt i en flytning, du er ved at skifte lamper ud, en lampe er gået i stykker, du skal give en lampe i gave eller et helt andet scenarie, der gør, at lampen ikke er i funktion.

Hvad gør man så med lampen?

Hvis du ikke skal bruge den igen, og den bare skal smides ud, så gør det egentlig ikke så meget, hvor du har den liggende henne.

Dog hvis lampen skal bruges igen, skal den opbevares tørt, hvor der ikke går fugt i den, eller rotter, mus eller insekter kan få fat i den.

Eventuelt kan man have den liggende i et ekstern opbevaringslokale, hvis man har den mulighed, da der her er overvågning, godt tempereret og aflåst.

Flere Nyheder