Hvorfor skal jeg vælge en overdækket terrasse?

24 maj 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske synes du, det er overflødigt at lade din terrasse eller dele heraf overdække. Man vil jo gerne kunne nyde solen fuldt og helt, når den endelig er fremme. Men her skal du tænke på at den danske sommer ikke altid er lige solrig og varm.

Med en overdækket terrasse vil du kunne nyde udelivet, også selv om det regner eller blæser. På de dage hvor det er ekstra køligt kan du med en terrassevarmer stadig hygge på en overdækket terrasse. Og så kan du og familien søge skygge under overdækningen i de lune middagstimer hvor solens stråler er ekstra skarpe.

Hvad koster en overdækket terrasse?

Det er klart at en overdækket terrasse er en del mere omkostningstung i opførelse end et simpelt trædæk uden overdækning. Til gengæld får du rigtig meget mere terrasse for pengene.

Når du vælger at lade en professionel tømrer opføre en overdækket terrasse i din have vil du med usvigelig sikkerhed kunne regne denne som et stort aktiv. En overdækket terrasse vil, såfremt den er et resultat af gennemtænkt design og konstrueret derefter, kunne føje stor værdi til din bolig. Og derfor kan du roligt betragte din overdækkede terrasse som en investering i din ejendom.

Hvem kan give det bedste tilbud på en overdækket terrasse?

Hvis du leder efter en tømrer som kan hjælpe dig med at opføre en overdækket terrasse kan du med stor fordel vælge tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour er berømt for sine smukke og unikke træterrasser – inklusive de overdækkede af slagsen. Og du vil med sikkerhed kunne få en overdækket terrasse hos Andreas la Cour som familien kan have glæde af i mange år.

Find de bedste overdækket terrasse priser, og se eksempler på tidligere udført arbejde, hos Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder