Hvornår har jeg brug for fysioterapi?

19 July 2021 Astrid Pedersen

Der kan være mange grunde til at opsøge hjælp hos en fysioterapeut. Hvis du igennem en længere periode har været sengeliggende kan dine muskler været svundet ind, og du kan have behov for hjælp til at komme på benene igen – i ordets bogstaveligste forstand.

En psykoterapeut kan give en hånd med funktionel træning som kan hjælpe dig til at bruge din krop hensigtsmæssigt på ny. En stor del af fysioterapeutens arbejde er nemlig at styrke og understøtte kroppens fysiske funktion således at du for eksempel kan afvikle din gang på en måde som ikke slider på din krop.

Derfor er fysioterapi også en rigtig god idé i forbindelse med genoptræning efter et traume. Har du oplevet et brud på en knogle eller måske en meget grim forstuvning er det vigtigt at din krop lærer ikke at kompensere når det berørte led skal trænes op igen. Ellers risikerer du at gøre ondt værre. Kompensation kan medføre overbelastning af andre led – og dermed nye skader som følge af den uhensigtsmæssige slitage.

Hvordan kan en fysioterapeut hjælpe mig?

Når du tilmelder dig et genoptrænings eller restitutions forløb hos en fysioterapeut vil du få lagt et træningsprogram som en del af dit behandlings forløb. Dette program vil tage udgangspunkt i netop din krop og dennes individulle dispositioner.

En dygtig fysioterapeut vil aldrig benytte sig af one size fits all løsninger. Og derfor kan du altid regne med at gøre gode fremskridt når du blot vælger den rette fysioterapeut.

Hvor kan jeg få fysioterapi i Herlev?

Er du bosiddende vest for København, nærmere betegnet i Herlev eller omegn, kan du med fordel vælge Tartarus Gym som din fysioterapeut. Hos Tartarus Gym finder du udelukkende dygtige, veluddannede og erfarne fysioterapeuter med en stor viden om den menneskelige anatomi. Book tid til fysioterapi i Herlev på tartarusgym.dk

More articles