Ja, du må gerne låne til forbrug

12 januar 2021 Camilla Skøtt

editorial

Nej, vi ved godt, at det ikke altid er en god idé at låne penge til forbrug, men indimellem har man bare brug for lige præcis den kjole, den computer eller den cykel – og hvis din økonomi ellers tillader det, så er der ikke noget i vejen for at låne penge til det, du drømmer om.

Skal man være lidt grov, så er det naturligvis aldrig en god idé at låne penge til ting, der ikke har værdi, men hvis du har en god og sund økonomi, og du bare ikke har fået sparet sammen til den computer – eller du lige mangler et par dage til den første – så sker der ingen skade ved at låne penge. Men du skal være opmærksom, og du skal være sikker på, at du har råd.

Hvis vi tager det sidste først; er du sikker på, at du har råd? Det finder du kun ud af på en måde, og det er ved at lægge et budget. Lav en liste over dine indtægter og udgifter, så du kan se, hvor mange penge du har til rådighed hver måned – på den måde ved du, hvor meget du har råd til at afdrage med.

Kig dig for

Når du skal låne hurtige penge på nettet, er det helt essentielt, at du er opmærksom på lånevilkårene. Der findes stadig lånehajer derude, som tager tårnhøje renter for et lille lån, og på den måde kommer du til at betale alt for mange penge tilbage. Kig dig derfor godt for, og sørg for at vælge en online bank, der har ry for at tilbyde kunderne gode forhold.

Hvis du vil vide nøjagtigt, hvor meget det koster dig at låne pengene, kan du kigge på det samlede tilbagebetalingsbeløb; så bliver det hurtigt tydeligt, hvor meget det i sidste ende kommer til at koste dig.

Vil du vide mere? Så læs med her: https://shoppingagenten.dk/faa-en-oekonomisk-haandsraekning-med-et-hurtigt-online-laan/.

Flere Nyheder