Kan man bestille mad ud af huset, hvis man ikke er så mange mennesker?

02 november 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Skal du holde et mindre middagsselskab, har du måske overvejet at bestille maden alligevel. Selvom I ikke er så mange mennesker, tager det jo alligevel lang tid at tilberede maden selv. Men hvis I ikke bliver så mange mennesker, er det så overhovedet muligt for dig at bestille mad ud af huset. Skal man ikke være mange mennesker, for at det kan lade sig gøre? 

Det behøver I faktisk slet ikke. I hvert fald ikke hvis I bestiller mad hos Kokken og Jomfruen. Der har de flere menuer, hvor I ikke behøver at være mere end fire personer, før I kan bestille dem. Det gælder både deres hyggemiddagmenu og en af deres trerettersmenuer. Derudover har de også forskellige former for smørrebrød, som du kan bestille, hvis det er en mere uformel middag, hvor I ikke bliver så mange. Du behøver derfor bestemt ikke at slide og slæbe i køkkenet, selvom du ikke skal have så mange gæster på besøg. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Bestil mad til jul, nytår og mortensaften 

Udover deres menuer, som du kan bestille til et mindre antal personer, kan du også bestille menuer til særlige lejligheder. Det kan for eksempel være juleaften, nytår og mortensaften. Det er alle tidspunkter, hvor det kan være rart for dig, at du kan slippe for madlavningen og i stedet kan koncentrere dig om at være sammen med dine gæster. 

Kokken og Jomfruen kan levere mad til din dør d. 23. december. Der får du en fuld julemenu med både flæskesteg, brune og hvide kartofler, sovs, rødkål og æblesveskekompot. Du skal dertil bare vælge, om du vil have risalamande eller ej. 

Også til mortensaften kan du slippe for at skulle tilberede en and. I stedet kan du bestille menuen, hvor du får både et andebryst og et confiteret andelår, brune og hvide kartofler, sovs, rødkål og æble-tranbærkompot. 

Flere Nyheder