Køb brugt Peugeot med tanke på omsætning senere

21 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er du typen, der spekulerer i bilkøb og bilsalg enten som forhandler eller privatperson, så er det måske værd for dig at læse med her.

For hvordan skaffer autoforhandlere, bilophuggere, bilbutikker og videre egentlig deres gamle og brugte biler, som de enten splitter ad for at bruge reservedelene, for at sælge dem helt eller delvist videre eller for at sælge dem videre som skrot?

Det sker nemlig på mange måder, hvor de kan efterlyse alt fra en Peugeot, som vi snakkede om i introen til artiklen her, eller en VW, Ferrari (måske mere et sjældent tilfælde) eller en helt anden biltype.

Oftest dukker flere sælgere op af den private art hos dem, fordi det er den slags arbejde, de hovedsageligt beskæftiger sig med, så når en privat person vil sælge deres brugte bil, så kan de kigge ned hos dem.

Måske efterlyser firmaet ligefrem nogle bestemte biltyper, som er deres speciale, eller også vil de have fat i nogle bestemte biler i store sortimenter, så de virkelig har en del på lager.

Er man privatperson, der gerne vil købe en bil med tanke på at istandsætte den og sælge den videre, så laver man måske nærmere nogle opslag på nettet efter disse biltyper og håber, at de har heldet med sig.

Dette kan jo være ens hobby, hvor man med jævne mellemrum indkøber brugte biler, som man så sætter i stand og høster lidt fortjeneste ved at sælge dem videre – eller man gør det bare af passion, fordi man var tidligere mekaniker og godt kan lide at tilbringe ens fritid med at rode med biler.

Både de private og firmaer kan så arbejde sammen om at skaffe de biler, som de godt kunne tænke sig at få fat på respektivt, hvorfor de slår kræfterne sammen i stedet for at kæmpe mod hinanden, så de kan assistere hinanden.

More articles