Køb installering af robotplæneklipper samtidig

22 februar 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har set dig varm på en robotplæneklipper, og vil du gerne bruge sommeren på andet end at slå græs, kan du med fordel – samtidig med at du køber dig en robotplæneklipper – tilkøbe dig til at der kommer en ud og installere den. Der skal installeres en oplader og så skal der sættes kanter ned, der fortæller robotplæneklipperen hvor der skal klippes og hvor der ikke skal. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Det sidste er mindst lige så vigtigt. Det er de færreste der har lyst til at komme hjem eller ud i haven og så se blomsterbedet slået og nu har en højde, der kun er få millimeter. 

Installation af robotplæneklipper

Inden at robotplæneklipperen kan køre rundt og slå græsset skal den først installeres. Der skal installeres en oplader som robotplæneklipperen kører retur til, enten når det regner og det er umuligt at slå græsset eller når den er ved at løbe tør for energi og trænger til at bliver opladet. Opladningen foregår via solceller, hvilke betyder at det til sammenligning med traditionelle plæneklippere, der kører på benzin og el, er langt mere miljøvenlig. 

Sammen med robotplæneklipperen følger en kode. Den kode sikre at du trygt kan lade robotplæneklipperen stå ude også selvom du ikke er hjemme. Uden koden er plæneklipperen værdiløs for evt. tyve. Koden skal du også bruge, når du skal fortælle robotplæneklipperen hvor tit den skal slå din græsplæne og hvor langt ned den skal klippe.

Når først opladeren er installeret og kanterne er sat, kan du som udgangspunkt bruge din tid på noget andet. Det kan ske at du skal gå kanterne igennem med en kantklipper selvom robotplæneklipperen er designet til at kunne tage dem. 

Har du en almindelig størrelse græsplæne uden det store vil de fleste robotplæneklippere kunne bruges. Har du en større have eller er den bakkede, kan det være at du skal ud i en robotplæneklipper med en større motor.

Flere Nyheder