Kom gennem vinteren med en driftsikker varmepumpe

14 januar 2019 Astrid Pedersen
image

Ønsker du – i lighed med flertallet af alle danskere – at spare på varmeregningen i løbet af året, kan du vælge at skrue ned for varmen i husets radiatorer og iføre dig sweater, hue og vanter hele vinteren. Du kan også vælge at skifte din nuværende varmekilde ud med en energi besparende og super effektiv varmepumpe, og dermed skrue ned for varmeregningen uden at fryse.

Med en moderne varmepumpe kan du nemlig udnytte energien til fulde, og få et varmt hjem uden at det koster en formue. Og så er varmepumper tilmed meget mere miløj og klima venlige end såvel oliefyr som elektriske varmeapparater.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er den nyeste og mest energi effektive metode til opvarmning af huse. Med en varmepumpe kan du erstatte dit nuværende varmesystem, og samtidig spare penge på mere miljøvenlig varme. Opvarmer du for eksempel dit hus ved hjælp af dyre elpaneler, kan du med fordel skifte disse ud med en luft til luft varmepumpe, som foruden langt mere effektiv opvarmning af dit hjem giver dig et renere indeklima.

En moderne luft til luft varmepumpe er nemlig udstyret med et avanceret luft filter, som renser den luft som cirkuleres gennem varmepumpen, for såvel støv og partikler som for mikroorganismer, for eksempel svamp og bakterier. Du vil tydeligt kunne mærke en forskel efter blot få dage med en luft til luft varmepumpe i stedet for elpaneler.

Bor du i et hus som opvarmes ved hjælp af vand radiatorer, kan du vælge en luft til vand varmepumpe. De luft til vand varmepumper, som kan købes i Skandinavien, er tilpasset vort kolde klima, og kan således levere varme til opvarmning af både forbrugsvand og vand i radiatorer og gulvvarme, uanset hvor koldt det er udenfor.

Du kan læse mere om varmepumper, og se de mange modeller, på https://www.gramenergi.dk/

Flere Nyheder