Korrekt installering af robotplæneklipper ved professionelle fagfolk

16 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere, som ikke finder den helt store glæde ved græsslåning? Så kan du med fordel vælge at investere i en af de nye smarte robotplæneklippere, som kan gøre hele arbejdet for dig uden, at du behøver at røre en finger.

Hvordan skal jeg installere min robotplæneklipper?

Når du køber en robotplæneklipper skal du som noget af det første sørge for at få nedlagt kanttråd til robotplæneklipper. Kanttråden er det kabel som fortæller din robotplæneklipper hvornår den skal vende om og køre den anden vej.

Du placerer robotplæneklipper kanttråd rundt langs kanten af din græsplæne, også inden for selve plænen. Med kanttråd til robotplæneklipper kan du forhindre ulykker så som ødelæggelse af dit staudebed, eller at din robotplæneklipper kører ud på vejen.

Du skal også sørge for at din robotplæneklipper er indstillet korrekt således at den klipper græsset i den højde og med den hyppighed du ønsker. Og så er det en god idé at placere ladestationen et sted hvor det er nemt for din robotplæneklipper at komme til.

Hvor kan jeg få hjælp til installation af robotplæneklipper?

Hos det danske firma Kabelnedlægning.dk står dygtige og erfarne fagfolk klar til at hjælpe dig med installation af robotplæneklipper. Kabelnedlægning.dk giver gerne en hånd med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper lige som du også kan få kyndig teknisk assistance i forbindelse med installering og opsætning af den til din nye robotplæneklipper hørende app.

Når først app’en er oppe og køre, og kanttråd til robotplæneklipper nedlagt korrekt, er du klar til at sende din nye robotplæneklipper på arbejde i marken. Med hjælp fra Kabelnedlægning.dk er du sikret en flyvende start på et langt venskab med din robotplæneklipper – og en sommer fri for tidskrævende og opslidende græsslåning.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk’s produkter og ydelser på hjemmesiden.

Flere Nyheder