LED bogstaver af samme art eller forskellige slags?

31 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
LED bogstaver af samme art eller forskellige slags?

Det er bestemt ikke det nemmeste i verden at sætte LED bogstaver op, for man skal måle efter, at de både sidder godt fast, så de ikke falder ned, at der er plads til dem, og skal man have at gøre med mange LED bogstaver, så går det først virkelig hen og bliver svært.

Har man en forretning, hvor man måske laver noget helt andet end at være håndværker, så er man måske heller ikke den bedst-kvalificerede til at sætte den slags op selv.

Man kan godt måle sig til selv, om der er plads, hvordan de skal se ud, kan man også selv beslutte sig til, man kan endda have værktøjet til at gøre det.

Måske har man allerede forsøgt sig før og gider ikke igen, fordi det tog for lang tid, og de læringspenge var ikke noget, du har tænkt dig at få valuta for igen.

Så du vil egentlig gerne have nogle andre til at hjælpe dig med at sætte dem op. Faktisk vil du gerne have, at de tager over med arbejdet, når bogstaverne lander, de er klar til at blive sat op, dagen er kommet, og vejret er godt.

Dog får du så lige en hurtig indskydelse, inden du bestiller dine LED bogstaver, for godt nok passer de til forventningerne, når du kigger på den bestillingsseddel og den indkøbskurv, du virtuelt har lagt dem i.

Men du ved også, at mange andre butikker har brugt lignende LED bogstaver før og med forskellige farver, så selvom dine skriver noget andet, så er de ikke særligt specielle.

Så du vælger at gå i en helt anden grøft og købe hvert bogstav i LED helt specielt for sig, så de sammenlagt skriver det samme navn, men i facon og farve passer de ikke sammen.

Det skal nok få kunderne til at kigge i din retning!

Flere Nyheder