Luksus firmajulegaver – køb dem online

28 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du i tvivl om hvordan du skal håndtere dine firmajulegaver anno 2021? så kan du med fordel læse med i det følgende.

Lad dine medarbejdere selv vælge deres julegaver

Hos Julefabrikken ApS kan du give dine medarbejdere mulighed for selv at bestemme hvad deres firmajulegaver skal være.

Julefabrikken ApS tilbyder dig at indrette din helt egen julegave butik online. Denne kan du befolke med spændende og brugbare julegaver inden for en prisramme du selv fastsætter. Med en kode til shoppen kan dine medarbejdere således vælge og vrage i det store udvalg af køkkenudstyr, forbruger elektronik, bolig indretnings artikler, tøj, sko, vin, øl, slik og delikatesser.

På den måde får den enkelte medarbejder en julegave som han eller hun med garanti bliver glad for, og får brugt. Og du slipper for besværet med at skulle ud og købe julegaver til alle.

image

Hvilke firmajulegaver kan jeg finde hos Julefabrikken ApS?

Julefabrikken ApS tilbyder forskellige muligheder for at begave dine medarbejdere.

Du kan vælge iblandt et fast sortiment af traditionelle julepakker og julekurve indeholdende knas, chokolade, konfekt, lakrids, nødder og mandler, øl og vin, kaffe og te og lignende godt til ganen. Når du vælger en sådan løsning får dine medarbejdere alle den samme gave som de kan nyde sammen med deres respektive familier i juledagene.

Du kan også vælge at gaven skal bestå i et gavekort indeholdende en kode til shoppen som beskrevet oven for. Her fastsætter du et maksimum beløb for de gaver som må indkøbes. Og så kan dine medarbejdere ellers bare slå sig løs.

I denne shop finder du alskens spændende artikler til boligen samt til hobby og fritid fra brands så som Royal Copenhagen, Broste Copenhagen, Andersen Furniture, Nordic Sense, KitchenAid, DeWalt, Eva Trio, RÖSLE, Georg Jensen, Adax, Fiskars, Skagerak, Alvar Aalto, Bloomingville, Södahl, Kay Bojesen, Stelton, Samsonite, Philips og Normann Copenhagen. Se dem alle på https://julefabrikken.dk/ 

More articles