Lysere rum med nye terrassedøre

30 september 2021 Mette Nielsen
image

Vil du gerne hive lidt af følelsen fra sommerhuset hjem i din bolig, så er det oplagt at kigge på, hvor meget og hvordan lyset falder i dine rum. Det betyder meget for dit velvære, at der kommer lys ind i din boliger, og har du meget mørke rum, kan du skabe mere adgang for lys og natur ved at åbne rummene op med terrassedøre i stedet for vinduer.

Det virker måske som en lille ting, men lys i et hjem har kæmpestor betydning for, hvordan det er at være i boligen. Det har betydning for, hvordan du opleve at være i rummene, hvordan de ser ud og hvordan din sindsstemning bliver af at bo i dem.

Bor du i en bolig, hvor der er minimal lys, vil du sikkert føle dig mere uoplagt eller i hvert fald mindre begejstret, end hvis du bor i et hjem med lys, som strømmer ind. Lys betyder meget for humøret, men det kan du heldigvis gøre en hel del ved.

Skift dine vinduer og få bonus lys

Hvis du gerne vil have mere lys ind i din bolig, kan det ske på flere måder. Men den mest oplagte er at udskifte dine gamle terrassedøre med døre, der er mere åbne i form af større glaspartier. Du kan også forholdsvis nemt udskifte enkelte eller flere vinduer i din bolig til døre i stedet, så der kommer lys gennem et større areal. 

Vil du skifte vinduerne ud, skal du formentlig have fat i en håndværker. Men bestiller du din terrassedør ud fra to kriterier: terrassedør standardmål, så vil det ikke være en svær opgave for en professionel at udskifte

Det er klart, det koster lidt at få en håndværker til at klare opgaven, men så er du også sikker på, det er gjort forsvarligt. Og bedre endnu, du får mere lys ind i din bolig, præcis som du gerne vil. 

Flere Nyheder