Må man afprøve sexlegetøj før brug?

08 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er jo mange ting, man kan afprøve, før man egentlig køber det.

Især tøjbutikker er jo kendt for, at de her prøverum, hvor man lige kan se, om tøjet både passer på kroppen og ser ud, som man havde forventet, før man køber det.

Ved andre butikker kan man også lige få lov til at åbne emballagen, hvis man spørger pænt, for at tjekke, om den givne remedie passer til det, man skal bruge det til, før man endeligt investerer i det.

Men kan man tillade sig at gøre det samme med sexlegetøj?

Nogle gange køber man jo sexlegetøj nede i en butik, mens man andre gange køber det online på nettet, som kunne være via Lovebuddy.dk, og så kan man spørge, om der er chance for, at man kan afprøve aggregatet nede i butikken, inden man køber det, eller om man kan returnere det, når man har fået det hjem med for eksempel posten og tjekket, om det var noget for en.

Der er jo nok ikke nogle – i hvert fald få – sexlegetøjsbutikker, hvor der er deciderede prøverum, man kan afprøve den slags sexlegetøj i. Dette ville ofte føre noget med sig, som hører stripperklubber og/eller swingerklubber til og måske endda besøg ved en prostitueret.

Vi skal ikke kunne udelukke, at den slags prøverum eksisterer i nogle butikker, for det har vi simpelthen ikke kunnet få svar på.

Men det er jo klart, at en butik er ivrig efter at få tilfredse kunder, og dette kan man ofte først ende med at få, når den købte vare er blevet afprøvet grundigt nok.

Derfor ser man da ofte også, at man får lov til at returnere en vare af sexlegetøj længere end, hvad lovgivningen siger, man skal tildele på området.

Man kan jo også sagtens gå ned i en butik, der forhandler sexlegetøj og sige, man ikke er tilfreds med varen, så kan man ofte bytte den eller få pengene retur.

More articles