Mal sjove motiver på sten med Posca tusser

30 April 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Vil du tegne på sten, har du brug for nogle helt særlige tusser, for at farven bliver siddende. Tusserne hedder Posca tusser, og de er skabt, så det er nemt for dig at farve på stenene. Sten er jo en ujævn overflade, der tager imod farven på en helt anden måde end papir. Derfor er det også vigtigt, at du bruger nogle andre tusser til at tegne på dem. 

Du kan finde Posca tusser en lang række forskellige steder. Et af de steder, der er værd for dig at undersøge, er Børnebutikken.dk. De har et stort udvalg af Posca tusser, og du kan derfor nemt finde de farver, som du har brug for. Hvis du ikke har tegnet med tusserne før, kan du vælge et startersæt, hvor du får en række forskellige tusser. Dermed er du godt på vej til at tegne på sten og finde ud af, om det er noget for dig. Læs mere på https://børnebutikken.dk/posca-sten-tuscher-380/ 

Hvorfor tegne på sten? 

Hvis du ikke lige har hørt om trenden før, kan det godt virke lidt bizart for dig, hvorfor folk er begyndt at tegne på sten. Det er dog de seneste år blevet mere og mere populært, og det er der rigtig mange grunde til. Først og fremmest er sten mere holdbare end papir. Du kan derfor skabe et kunstværk, der holder i længere tid. 

Derudover er sten også skæve og kantede på en hel anden måde, end papir er. Du skaber derfor ikke bare en tegning på et fladt hvidt stykke papir, du skaber en tegning, der passer til den specifikke sten, du har fundet. 

Og så er der jo netop det med at finde stenene. Det er ikke så spændende at gå ned i supermarkedet eller en tegnebutik og købe papir, men der er noget helt særligt ved at gå ved stranden og samle de sten, som du skal hjem og tegne på. 

More articles