Optimal indbrudssikring med videoovervågning

19 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du nervøs for indbrud omkring den kommende højtid? Så bør du overveje at sætte videoovervågning op.

Hvordan kan videoovervågning beskytte min bolig?

Måske finder du at det er overkill med opsætning af indendørs og udendørs overvågningskamera. Et sådant kan jo ikke gøre så eget andet end at levere optagelser af indbruddet – og det er jo ligemeget hvis man mister alt som følge af denne udåd.

Men her skal du tænke på at et overvågningskamera faktisk tjener flere funktioner. Hvis du vælger at sætte dit overvågningskamera op på et synligt sted uden for boligen – gerne tæt på diverse potentielle indgange til denne – kan det faktisk have en afskrækkende effekt.

Den potentielle indbrudstyv vil måske tænke sig om to gange inden han gennemfører sit lyssky forehavende hvis det betyder at han havner på kameraets optagelser. Med strategisk opsatte udendørs kameraer samt synlig mærkning kan du således forebygge indbrud. Og så vil dine udendørs overvågningskameraer faktisk hurtigt have tjent sig selv ind.

image

Solid dokumentation med videoovervågning

Der ud over leverer et moderne overvågningskamera super skarpe billeder som politiet kan få stor glæde af i forbindelse med opklaring af forbrydelsen.

Med dokumentation fra et overvågningskamera kan du gøre det lettere for politiet at fange indbrudstyvene således at du måske endda kan få dine stjålne sager igen. Og under alle omstændigheder vil forsikringsselskabet være tilbøjelige til hurtigere at behandle din sag og udbetale dig den rette erstatning hvis de kan tage udgangspunkt i optagelserne.

Find videoovervågningsudstyr online

Videoovervågning er således på ingen måde spild af penge. Især ikke når det rent faktisk sagtens kan lade sig gøre at købe overvågningskameraer og andet udstyr til opsætning af videoovervågning for en slik.

Hos DKKamera kan du bestille diverse kameraer og tilbehør til lave priser, og hernæst selv opsætte din videoovervågning. Klik ind og læs mere på dkkamera.dk

Flere Nyheder