Professionel hjælp til rengøring i dit private hjem

31 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere, som ikke synes at rengøring hører hjemme i top fem på listen over prioriterede aktiviteter i din fritid? Så bør du faktisk opsøge et rengøringsfirma, som tilbyder rengøring til private.

Det er nemlig særdeles vigtigt at holde en god hygiejne standard i boligen. Og med et privat rengørings firma på opgaven kan du oven i købet trække udgiften til privat rengøring fra i skat.

Hvem kan hjælpe mig med professionel rengøring til private i København?

Hvis du har brug for hjælp til rengøring af huset eller lejligheden i København kan du altid kontakte Det Var Det Min Ven. Det Var Det Min Ven er et dansk rengørings firma som udelukkende beskæftiger dygtige og erfarne rengørings assistenter med en særlig passion for deres arbejde.

Med Det Var Det Min Ven som dit rengørings firma i København kan du være helt sikker på at din rengøring bliver udført med omhu og samvittighed. Hos Det Var Det Min Ven finder du kunde mest veluddannede rengørings medarbejdere som kender vigtigheden af at optræde med respekt og diskretion. Rengøring af private boliger en en tillidssag – og det ved Det Var Det Min Ven.

Når du vælger Det Var Det Min Ven som dit rengørings firma kan du altid få tilrettelagt en rengøringsplan som er særligt tilpasset dine ønsker og behov. Hvis du for eksempel udelukkende ønsker rengøring af køkken og bad samt familiens fælles arealer, men gerne selv vil tage dig af soveværelset og børnenes værelser, lader Det Var Det Min Ven disse rum stå urørte. Og ønsker du at gulve eller overflader rengøres med særlige midler vil de dygtige rengørings medarbejdere fra Det Var Det Min Ven selvfølgelig kun bruge dem.

Du kan læse mere om Det Var Det Min Ven, og bestille et tilbud på privat rengøring, på dvdmv.dk.

Flere Nyheder