Sådan får du folk til at bruge den skoreol

29 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du oplevet, at det ikke er alle, der benytter sig af den skoreol, når de besøger dig, og det undrer dig virkelig, for du har jo ikke for sjov brugt penge på den fra https://www.ideshoppen.com/ – altså ikke bare for sjovs skyld som pynt – den skal jo bruges.

Du har faktisk en mistanke om, at folk er flabede og undlader at bruge den, for du kan se, at dine gæster nærmest smider skoene ved siden af den i noget, der kunne minde om en protest, og ofte rammer de endda ikke dørmåtten ved området!

Men årsagen kan faktisk være omvendt, for du har ikke problemer med at bede folk i hjemmet om at bruge den, og når du ser dine gæster ankomme i entréen, så er de også gode til at stille deres sko på reolen, når du opfordrer til det.

Dog kan du ikke altid stå parat ved hvert besøg og sige, at de skal bruge den, og det er vel indlysende, at de skal bruge den, så hvad er der galt?

Gør det indlysende, at man skal bruge skoreolen

Faktisk så er det ikke fordi, at folk vil være på tværs, at de ikke bruger skoreolen, når de besøger dig, det er faktisk af respekt, at de ikke bruger den(?)

Ser du, de besøgende kan få den opfattelse, at den skoreol er forbeholdt dem, som der bor der, og så må besøgende stille deres sko på dørmåtten, eller hvor de lige kan få plads.

Så det bedste du kan gøre, er faktisk at fjerne den dørmåtte, så det indynder til, at man skal stille skoene på den skoreol, for man vil jo ikke svine gulvet til hos nogle.

Hvis det heller ikke virker, så er det faktisk noget med at skrive en seddel eller et skilt med opfordring til at bruge skoreolen og hænge den over skoreolen.

Flere Nyheder