Sådan finder du de rigtige gardiner til dit hjem

06 oktober 2020 Maya Hindsberg

editorial

Indretning af ens bolig kan være en udfordrende opgave da det hele gerne skal spille sammen. Hvor skal sofaen stå, hvilket spisebord og hvilken farve skal det være, hvilket tema og hvilken stil. Alle disse overvejelser gælder også for gardiner for de skal trods alt være i hjemmet i mange år og kan virkelig være prikken over i’et i din indretning. En ulempe er dog at det kan være svært at finde gardiner der passer til alle rummenes behov og i størrelse. Heldigvis er der råd for det for der er mange virksomheder som Gardinbussen i København, som gerne hjælper og vejleder dig til at finde de rette gardiner.

Få skræddersyet dine gardiner til dine behov

Når man skal finde de rette gardiner er der mange ting at skulle tage stilling til men de største er nok hvilket rum de skal bruges i og hvilken stil gardinerne skal være i. Og de to faktorer kan være svære at forlige, hvis blot man køber gardiner i Jysk eller IKEA. 

F.eks. skal gardiner til badeværelset gerne være lette at vaske, gardiner til soveværelset skal gerne kunne fungere som mørklægning og måske skal du have to par, et der mørklægger og et der pynter, dem i stuen skal lukke en smule lys ind og helst ikke være for tunge og så videre og så videre. Her spiller det også ind at de helst gerne skal passe i størrelsen til dine vinduer og hvis ikke dine vinduer er i en standardiseret størrelse så kan du få problemer. 

Netop derfor er skræddersyede gardiner en god løsning. Det giver dig mulighed for at skabe gardiner der både passer i størrelsen og til alle dine behov.

Få tre tilbud

Det er altid en god ide at få tre tilbud fra de forskellige virksomheder på markedet. Det giver dig en god ide om markedet, mulighederne og vigtigst af alt, prisen.

Flere Nyheder