Sådan låner du nemt og hurtigt penge

31 januar 2020 Lotte Hindsberg

editorial

De fleste mennesker kender det med, at der kommer en uventet regning ind af døren eller mekanikerregningen blev langt højere end forventet. Eller at vaskemaskinen vælger at gå i stykker lige den måned, hvor der er lavvande i pengekassen. Derfor kan det være svært at vente de 3 uger en almindelig bank er om at gennemgå en låneansøgning. Det er en af årsagerne til at online lån så populære. De er hurtige og nemme. Lån penge og har dem på din konto indenfor et par dage, men ofte allerede indenfor et par timer. Samtidig vil online bankerne modsat de traditionelle banker ikke bede om sikkerhed, med mindre der er tale om et større lån. 

Start med at lægge et budget

Uanset hvor meget du har brug for pengene, er det en god ide at finde ud af om der overhovedet er luft i dit budget, til at tage et lån. Har du ikke lagt et budget før, findes der skabeloner på nettet og ellers få hjælp af en ven. Find ud af hvad har du af indtægter og hvad har du af udgifter. Vær samtidig realistisk og sørg for, at der stadig er lidt luft i budgettet til en tur i biffen eller en kop kaffe. Det er de færreste der trives ved ikke at have mulighed for at gå ud bare en gang i mellem og samtidig gør det dig også sårbar i forhold til ændringer.

Søg mere end et lån

Det er helt almindeligt og acceptabelt, at søge mere end en online bank om et lån. Ved at søge mere end et sted, sikre du dig at du ikke siger ja til det første og bedste tilbud. Det tager kun få minutter at søge og få svar, så tiden er givet godt ud. Det er især ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne, du skal være opmærksomme på.

Flere Nyheder