Skab en eventyrlig have med et spejlbassin

28 November 2019 Simone B
Skab en eventyrlig have med et spejlbassin

Bring storartet skønhed og eventyrlighed ind i din have

Du kender måske spejlbassiner fra store haver ved museer, slotte og andre historiske bygninger. De giver et unikt udtryk til den have, de placeres i, og mange synes, at disse spejlbassiner er et smukt syn. Og de er ikke forbeholdt at pynte i store, offentlige haver; spejlbassiner er nemlig blevet meget populære i private haver, og mange har allerede oplevet glæden ved at anskaffe sig et. Det er nemlig (og heldigvis) slet ikke så avanceret at anlægge et spejlbassin, som man måske kunne tro. Et spejlbassin har som oftest en dybde på blot fem centimeter, hvilket er rigeligt til at solen kan spejle sig smukt i vandet. Når solens stråler trækkes ned på jorden, spejler de alle havens blomster og træer. Dermed skaber selv et lille spejlbassin en oplevelse af at være ude i den store natur, og både børn og voksnes færden i haven bliver dermed straks mere eventyrlig og spændende. Der findes mange forskellige størrelser af spejlbassiner, så du selv kan finde frem til ét, der passer ind i netop din have.

Bredt udvalg af spejlbassiner hos Lyngeshop

Hos Lyngeshop kan du gå på opdagelse i de mange forskellige spejlbassiner, der er at vælge imellem. Uanset om du blot ønsker et lille, rundt spejlbassin eller er på jagt efter et større, firkantet et af slagsen, så er der helt sikkert en perfekt løsning til din have hos Lyngeshop. Og er din drøm af et spejlbassin ikke lige at finde, så frygt ej. Lyngeshop laver nemlig spejlbassin på specialmål. Hertil er leveringstiden blot 14 dage og levering til dig er gratis. Alle bassinerne er i brune og røde farver, således at de matcher den omgivende natur samt murstenshuse.

Kan du ikke vente med at gå på opdagelse i disse spejlbassiner? Forhåbentlig finder du det perfekte spejlbassin, der kan pynte og give ekstra liv og eventyr hjemme i din have.

More articles