Skal trægulvet have nyt liv?

17 February 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Trægulve er en af de ting, som for alvor kan trænge til nyt liv. Især hvis man er i en bolig, hvor gulvene ikke er blevet fornyet eller behandlet i mange år. Heldigvis så findes der gode løsninger, som kan hjælpe dig godt i mål med et fornyet gulv – og det er en gulvafslibning. 

En gulvafslibning er et glimrende alternativ til nye trægulve. Ved en gulvafslibning er man nemlig inde og slibe blot 1 mm af overfladen af. På den måde kan man på fjernet diverse overflade ridser, der måtte være i gulvets lak. Dette i kombination med en god efterbehandling af gulvet gør, at du kan få et trægulv, som virker som nyt, og som du kan være tilfreds med i mange år frem. Gulvene i ens bolig skal nemlig gerne kunne holde i alt mellem 10-15 år alt efter, hvor godt man passer på gulvene. Det handler naturligvis også om, at man finder den rette fagperson til opgaven. 

Derfor skal du finde en erfaren gulvsliber

Som med så meget andet i livet, så afhænger resultater ofte af, hvem der udfører et bestemt stykke arbejde. Og det gælder naturligvis også, når det kommer til gulve, der skal slibes. Der kan derfor være givet rigtig godt ud, hvis du undersøger de lokale firmaer, der er i dit nærområde. Undersøg gerne hvordan de bedømmes på forskellige ratingsider, og læg vægt på at firmaet kan rådgive dig og give god vejledning. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at man kan finde et firma, der også lytter til de ønsker, behov og spørgsmål, som man måtte have. På den måde er der også større sandsynlighed for, at man kommer i mål, som man ønsker det. For at opleve dette kan du også kontakte et gulvfirma i Holbæk, som netop arbejdet med dette.

More articles