Spar på iPhone X skærmen ved at lægge den lidt væk

09 December 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det her er bestemt ikke en opfordring til, at du skal til at leve uden din smartphone af en iPhone med sin iPhone X skærm dertil, som man kan købe tilbehør med videre til: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html .

For det er jo en smart anordning, som der kan bruges i utallige sammenhænge, om det er til at gå på de sociale medier, tjekke mails, gå på nettet, være GPS, lommelygte og meget, meget mere.

Det er jo en lille elektronisk lommekniv med mange muligheder i sig, og før i tiden gik man da også rundt med sin lommekniv det meste af tiden.

Men ligesom det ikke er alle steder, at man må gå ind med kniv, så trænger den telefon med sin skærm også lidt hvile, så den ikke bliver overbrugt og udsat for alt for mange elementer, der kan give den ridser, skrammer med videre, som gør, at den hurtigt skal repareres eller fikses på anden måde.

image

Giv din iPhone X skærm en tiltrængt pause

Om man er den forsigtige type eller ej, så vil brugen af sådan en skærm på telefonen med tiden give alt fra brugsspor til slitage og mindre skader, der med tiden kan ødelægge den fra yderst til inderst.

Det er måske ikke til at se med det samme, men det kan være bittesmå skader, som der bliver én stor, når man uheldigvis taber den, eller den går i stykker, fordi de små skader bliver for mange i det lange løb.

Derfor foreslår vi, at du nogle gange lægger den fra dig, hvis du for eksempel er derhjemme, så du ikke har den i lommen, for den kan støde ind i dørkarme eller blive ridset op ad andre ting, som du har i lommen.

Det er selv sådan nogle små skånemetoder, som der er med til at gøre, at iPhone X skærmen kan holde i lang tid.

More articles