Tid til en gulvslibning? Læs mere her

14 oktober 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Er dit gulv blevet grimt og snusket i overfladen, og har det fået en øget tendens til at splintre og revne? Så er det på tide med en grundig gulvafslibning, som fjerner det triste lag, og gøre gulvet flot og lyst at se på igen.

Hvad er fordelen ved en gulvslibning?

Med en gulvslibning kan dit trægulv få sin smukke og ensartede overflade igen – og dermed en langt smukkere og mere indbydende udstårling, end det slidt og matte look, det havde oparbejdet gennem årevis af daglig slid. Dit gulv kommer atter til ære og værdighed, og vil kunne komplettere resten af din smukke indretning. Du får et gulv, som lyder hele rummet op, og som føles som en drøm at betræde. Og du får motivationen til at passe og pleje dit gulv som foreskrevet tilbage – så du kan have glæde af dit smukke, nyslebne trægulv i mange år fremover.

Kan jeg selv foretage en gulvslibning?

Der er mange mennesker, som selv vælger at slibe deres gulve og foretage den efterfølgende behandling med lud, lak, sæbe, olie eller voks. Det er selvfølgelig en mulighed. Du skal blot være opmærksom på, at det er en tidkrævende proces, hvis du ikke har den nødvendige rutine i at føre det tunge maskineri. Bor du i lejlighed, skal maskineriet (som du typisk vil leje ind til anledningen) slæbes op ad trapperne – og du skal selv indkøbe diverse ekstra udstyr og materiel.

En professionel gulvsliber har de nødvendige kvalifikationer og den årelange erfaring, som gør ham langt bedre i stand til at opnå et flot og ensartet resultat – med langt mindre anstrengelse og på kortere tid end dig. Han vil kunne rådgive dig om, hvilken type efterbehandling, du skal vælge, og hvorledes du vedligeholder dit gulv optimalt. Og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Læs mere om billig gulvslibning på https://gkservice.dk/ 

Flere Nyheder