Til malerfirma i Skovlunde: Pas på lurendrejere!

20 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lurendrejere er måske et lidt for “sødt” ord til at bruge om dem, som vi skal tale om i denne artikel, hvis du ejer et malerfirma i Skovlunde.

Men faktisk kan indholdet her også gælde for mange andre virksomhedstyper- og konstellationer, men for at have noget, du kan forholde dig til at gøre det mere håndgribeligt, så vælger vi her et malerfirma i Skovlunde.

Hvem er ikke interesseret i at høste den store fidus og blive rig på et splitsekund uden at løfte en finger eller bare lade pengene avle af sig selv.

Succes kommer man sjældent sovende til, så medmindre du er god til at handle med aktier, arver en masse penge eller bare er én blandt 500 millioner, der er usandsynligt heldig, så skal du næppe regne med en genvej til rigdom.

Så hvis du bliver opsøgt i dit firma af en person eller såkaldte “repræsentanter” for sådan et, eller de sender dig mails, der faktisk ikke er spam-mails, men som er udarbejdet af mennesker af kød og blod med en fidus i hånden, så bør du slå koldt vand i blodet – fidusen er ofte til deres fordel.

Du arbejder med malerarbejde, og pludselig vil de have dig til at investere penge i noget, som slet ikke relaterer sig til malerarbejdet, men de siger, at du er blevet specielt udvalg og er den rette til dette samarbejde.

Ved at investere en lille smule penge, så vil du få et hurtigt afkast, der kommer dit firma til gode.

Det lyder jo alt sammen meget godt, men tænk dig lige om: Hvorfor kontakter de dig, hvis du ikke kender dem på forhånd?

Ligger man inde med en god fidus, så deler man den da med de nærmeste eller holder den for sig selv.

Der er garanteret tale om pyramidespil eller lignende; så hvis du vil sikre din virksomhed for fremtiden, skal du gå i en lang bue udenom disse.

Flere Nyheder