Vælg den perfekte varmepumpe til din bolig

09 June 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du træt af at betale en mindre formue for at varme boligen op, men har du på den anden side ikke lyst til at skulle fryse vinteren igennem? Så bør du overveje et mere energi effektivt alternativ til din nuværende opvarmnings metode. Og uanset om denne består i olie, gas eller træpiller, som brændes af i et gammelt slidt fyr, eller om du fortsat varmer stuer og værelser op ved hjælp af dyre elektriske radiatorer, vil en varmepumpe være et rigtig godt bud.

Er det ikke dyrt at købe en varmepumpe?

Anskaffelse af en luft til vand varmepumpe er selvfølgelig ikke nogen lille økonomisk udskrivning. Du bør belave dig på at skulle erlægge et større engangsbeløb som både dækker indkøb af selve varmepumpen samt levering, montering og installering af denne.

Den gode nyhed er at du trygt kan betragte dette udlæg som en investering. Din varmepumpe vil nemlig lynhurtigt have tjent sig selv hjem igen.

Varmepumpe

For det første vil du kunne opnå offentligt energi tilskud til anskaffelse og opsætning af din varmepumpe. Og for det andet vil du over de næste år kune barbere mindst halvdelen af husstandens omkostninger i forbindelse med opvarmning af boligen.

Hvordan vælger jeg den helt rigtige luft/vand varmepumpe?

Besparelsen er selvfølgelig betinget af at du vælger en varmepumpe som i størrelse og ydeevne matcher din bolig og husstandens behov for opvarmet vand. Det er vigtigt at du vælger rigtigt fra start af – og derfor bør du søge hjælp fra professionelt hold.

Hos den københavnske VVS virksomhed Amalo kan du få den mest kyndige og kvalificerede rådgivning når det handler om valg af luft til vand varmepumpe. Amalo har nemlig specialiseret sig inden for dette felt, og stiller gerne sin ekspertviden til rådighed for varmepumpe kunder.

Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte via firmaets hjemmeside på Amalo.dk.

More articles