Vælg selv retterne til di brunchbuffet – selvom du bestiller mad ud af huset

02 november 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du er typen, der godt kan lide at have det sidste ord i alle sammenhænge, er du måske ikke så tilfreds med at skulle nøjes med en brunchbuffet, som andre har sammensat for dig. I det tilfælde vil du gerne kunne sammensætte din egen buffet med de retter, som du foretrækker. Og hvorfor skulle du ikke kunne det? Det er jo trods alt din fest. 

Men hvor kan du lige få lov til at sammensætte din egen brunch henne? Det er jo nemt nok at finde et sted, hvor de har sammensat menuen for dig, men hvad med når du selv vil vælge retterne? 

Et godt sted for dig at se nærmere på, når du gerne vil sammensætte din egen brunch ud af huset, er Kokken og Jomfruen. De har selvfølgelig nogle færdige brunchbuffeter, som du kan blive inspireret af, men de har også en vælg-selv brunchbuffet, hvor du kan vælge mellem 10,13 eller 16 retter. Dermed vil du altså nemt kunne få valg de rette til dit arrangement. 

Vælg et mix af klassiske og mere utraditionelle retter

Når du selv har mulighed for at vælge retterne til din brunchbuffet, er det en god ide, at du sørger for at vælge nogle lidt mere utraditionelle retter. Det kan du jo lige så godt, når du nu har fået muligheden. Hos Kokken og Jomfruen kan du for eksempel vælge brownie, gorgonzola og kylllingespyd med chili som nogle lidt anderledes former for mad på brunchbordet. 

Selvom du har mulighed for at vælge nogle mere utraditionelle retter, må du endelig ikke glemme nogle af de klassikere, som folk vil forvente på et brunchbord. Det er selvfølgelig først og fremmest pandekagerne. Hvis du inviterer til brunch, og der ikke er pandekager, er der helt sikkert mange, der vil blive skuffede. Derudover er æg og yoghurt også nærmest et must. 

Flere Nyheder