Vil du have et bæredygtigt bord? Så vælg et med linoleum

07 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

For flere og flere er bæredygtighed et vigtigt element, når de skal købe møbler til hjemmet. Det er vigtigt, at deres møbler er blevet fremstillet på en bæredygtig måde, der ikke skader miljøet. Men det kan også gøre det svært for dig at finde nye møbler, da det jo kan være svært at gennemskue, om møblerne er fremstillet på bæredygtig vis eller ej. 

Et godt sted for dig at kigge, hvis du går meget op i bæredygtighed, er hipstory.dk. De går nemlig højt op i, at de vælger bæredygtige materialer til at fremstille deres møbler af. Du kan for eksempel finde et spisebord og sofabord i linoleum

Fordelen ved linoleum er, at det er et naturmateriale. Det er fremstillet af harpiks, linolie, træ, mel, kalk og farvepigmenter. Der er derfor ingen skadelige stoffer i det. Det betyder, at det er nemt at kassere, når bordet engang har udtjent sin værnepligt, og du ikke længere ønsker at have det. 

image

Bæredygtigt laminat til at fremstille bordene 

Det er selve bordpladen, der bliver dækket af et lag af linoleum. Dermed er det muligt at give bordpladerne forskellige farver. Selve bordet er dog fremstillet af laminat. Det er træplader, der er limet sammen, så de bliver meget kompakte og dermed meget holdbare. 

Når du handler hos hipstory.dk, kan du være sikker på, at de kun har udvalgt det bedste laminat. De vælger nemlig altid kun noget, der kommer fra et bæredygtigt skovbrug. Dermed kan du være sikker på, at det er så miljøvenligt som muligt. 

Der er selvfølgelig også mange andre grunde til at vælge borde fra hipstory.dk. De har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der ser godt ud. Du vil derfor få nogle borde, der er meget flotte og passer til moderne indretning. Derudover fremstiller de borde, der hverken kræver meget vedligeholdelse eller er svære at rengøre. 

Flere Nyheder