Hvad er dine traditioner med en lasagne?
Jeres tradition med at få lasagne kan være sådan noget simpelt med, at man bestiller den fra den samme restaurant hver gang og får den leveret, eller man tager ud at spise det samme sted, så man ved, at man kan få den så frisk som muligt.
Men det kan også være, at I sværger til, at I selv vil lave den, hvor I følger den samme opskrift til punkt og prikke hver gang, fordi det har vist sig at være en succes hver gang: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/850/lasagne
Men måske er denne opskrift egentlig mere et udgangspunkt for at lave jeres lasagne, så I kan huske, hvordan fremgangsmetoden er, men ellers ændrer I en del ved det løbende, som I laver den.
Man skulle ikke tro, der kunne herske så mange traditioner med en lasagne, som man ellers ser det med mere danske retter, man har lavet i længere tid en lasagne, som er en mere importret.
Hvordan skal jeres lasagne tilberedes?
Det kan allerede begynde med, at man spørger sig selv, om der skal være lasagneplader i bunden af lasagnen, eller om det gør den for svær at få op af fadet eller ej.
Så kan man også spørge, hvor meget kød, der skal i; hvor mange lag man vil have, og hvilken sovs man ender med at bruge på toppen.
Nogle vælger også at toppe hele anretningen af med lidt grønt på toppen, og så er der dem, som der egentlig helst vil have det grønne inde i lasagnen, så man får en grøntsagslasagne.
Man kan også diskutere, hvad man skal spise til retten, for der er dem, for hvem retten her er nok i sig selv, mens andre vil have lidt andet til.
Mange mener også, at man kan drikke rødvin til den her ret, mens der er andre, der mener, at det er retten ikke fin nok til.