Bliv en bedre fremlægger med PowerPoint kurser

05 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Bruger du hver måned tid og kræfter på at forberede møder, hvorpå du skal fremlægge regnskaber, budgetter, forecasts eller idéer i virksomheds regi? Så har du sikkert stiftet bekendtskab med Microsoft PowerPoint, og overvejet hvorlede du på optimal vis kan anvende den nyttige applikation.

Hvorfor bruge Microsoft PowerPoint?

Der er mange fordele ved at bruge Microsoft PowerPoint i forbindelse med fremlæggelse. Microsoft PowerPoint giver mange flere muligheder for at anskueliggøre pointer og visualisere vanskeligt tilgængeligt stof end eksempelvis en traditionel tavle, et white board eller stor papir ark.

Med Microsoft PowerPoint kan du tilrettelægge din præsentation på forhånd, og du får en mulighed for at arbejde den igennem på langt mere dybdegående vis. Microsoft PowerPoint integrerer uden problemer med eksempelvis Microsoft Excel, hvilket betyder, at du kan frembringe flotte grafer og diagrammer ud fra større datamængder fra et regneark, hvorved disse data bliver mere spiselige for dine mødedeltagere.

Der ud over er der den fordel ved Microsoft PowerPoint, at din præsentation er digital og kan deles online. I praksis betyder dette, at du kan lægge din præsentation tilgængelig på eksempelvis organisationens intranet og gøre den tilgængelig for de involverede parter. Disse har så muligheden for at forberede sig på din fremlæggelse og dermed også forberede relevante og uddybende spørgsmål.

Samtidig kan du have deltagere med til dit møde via fjernkonference, og disse deltagere vil kunne følge med i din Microsoft PowerPoint via egen skærm. Og så kan alle dine møde deltagere tage præsentationen med sig hjem, så de nemmere kan huske pointerne ved din fremlæggelse.

Hvor kan jeg lære mere om at bruge Microsoft PowerPoint rigtigt?

På et Microsoft PowerPoint kursus hos den danske kursus udbyder 4D kan du lære om såvel de tekniske muligheder i Microsoft PowerPoint som om forskellige metoder til at forbedre din fremlæggelse. Læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder