Bliv skarp på dine fremlæggelser med PowerPoint kurser

06 juni 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du arbejder i en organisation som har møder, stand ups og lignende som en del af virksomhedens kultur og arbejdsform, har du helt sikkert brug for at kunne udføre en god fremlæggelse.

I de fleste virksomheder anvendes Microsoft PowerPoint, som er en del af Microsoft Office pakken, til dette formål. Dette er meget forståeligt. Microsoft PowerPoint er en applikation som er udviklet særligt til understøttelse af fremlæggelser, og er i mange sammenhænge et ganske essentielt værktøj.

Med Microsoft PowerPoint kan du understrege pointer ved hjælp af visuelle hjælpemidler og formidle svært tilgængelige data ved anvendelse af grafer, diagrammer og lignende. Du kan lave animationer, inkludere videoer og lave flotte grafiske repræsentationer. Og så er det forholdsvis nemt at bygge en flot Microsoft PowerPoint op, da Microsoft PowerPoint integrerer perfekt med andre Microsoft Office programmer så som Microsoft Word og Microsoft Excel.

Hvordan bliver jeg bedre til Microsoft PowerPoint?

Selv om programmet er nemt at anvende, er det ikke alle der formår at skabe en god sammenhæng imellem deres fremlæggelse og selve Microsoft PowerPoint præsentationen. Der sker hurtigt det, at en Microsoft PowerPoint præsentation bliver en gentagelse af det talte ord i stedet for at fungere som understøttelse af pointer.

I så tilfælde er det nærmest overflødigt at bygge en Microsoft PowerPoint præsentation. En god Microsoft PowerPoint præsentation skal fungere i synergi med din fremlæggelse, og skal ideelt set indeholde oplysninger som kan stå alene. På den måde kan dine tilhørere nemlig også have glæde af din Microsoft PowerPoint efter mødet, da de kan bruge de tilhørende slides til at genkalde sig dine vigtigste pointer.

Hvis du ønsker at lære hvorledes du udnytter de mange muligheder i Microsoft PowerPoint optimalt, kan du med fordel tilmelde dig et af de mange Microsoft PowerPoint kurser hos den danske kursus udbyder 4D – læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder