Få det meste ud af din præsentation med PowerPoint kurser

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du ofte siddet og været ved at falde i søvn til en Microsoft PowerPoint præsentation, som var så kedelig og uinspirerende, at du faktisk ikke rigtig fik noget som helst ud af den? Så er du ikke alene. Kunsten at lave en Microsoft PowerPoint præsentation, som både er spændende og engagerer publikum, er nemlig ikke særligt udbredt i den brede befolkning.

Alt for få mennesker, som arbejde med Microsoft PowerPoint, udnytter mulighederne i den særdeles versatile applikation til fulde. De fleste bruger Microsoft PowerPoint på en måde, så fremlæggelsen næsten ville være bedre tjent foruden, og får ikke det optimale udbytte af programmets store potentiale.

Men hvis du sætter dig for at lære den korrekte anvendelse af Microsoft PowerPoint, vil programmet vise sig at være et utroligt virksomt og anvendeligt værktøj, når det handler om at illustrere og understrege pointer eller fremlægge vanskeligt tilgængeligt materiale på spiselig og forståelig manér.

Hvordan får jeg mest ud af Microsoft PowerPoint?

Du kan vælge at tilmelde dig et Microsoft PowerPoint kursus hos den danske kursus udbyder 4D, hvis du ønsker at drage fuld nytte af Microsoft PowerPoint.

Her kan du for eksempel lære om de tekniske muligheder i Microsoft PowerPoint – for eksempel hvorledes applikationen integrerer med eksempelvis Microsoft Excel, således at du kan bruge data fra dette program til at bygge flotte visualiseringer af større data mængder – for eksempel i form af grafer og diagrammer.

Du lærer også om transitioner og hvorledes du kan bruge effekter i Microsoft PowerPoint til at bygge en fortælling op. Og så kan du øve dig i at få din fremlæggelse til at spille sammen med din Microsoft PowerPoint præsentation, således at det hele går op i en højere enhed når du står foran styregruppen, interessenterne eller din afdeling.

Du kan finde dit Microsoft PowerPoint kursus København på 4d.dk

More articles