Find den rette vinter parfume online

09 oktober 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal du dufte af lidt mere til vinterens fester og byture, end du gjorde til sommerens beach parties? Vil du gerne bytte den lette og citrus duftende sommer parfume ud med en tungere, kraftigere og mere krydret vinter ditto – og er du i tvivl om, hvilken variant, du skal vælge? Så kan du i det følgende blive lidt klogere på hvorledes du vælger den helt rigtige parfume, når det begynder at blive koldt i vejret.

Krydret er ikke længere lig med kvalm

I de varme og svedende sommer måneder kan man godt gå hen og blive lidt ør, hvis sidemandens parfume er alt for tung og dominerende. De kraftige bundnoter af musk, ceder- eller sandel træ, vanilje, kanel eller oud er lige i overkanten, så snart temperaturen sniger sig op over de femogtyve grader, og solen bager huden.

Sommertid er tiden til de lette og volatile dufte, som de, du finder fra det kendte og elskede parfume brand Clean. Parfumer fra Clean er karakteriseret derved, at de stort set kun består af top noter, og aldrig er tunge eller vamle. Clean er også et parfume brand, som egner sig fint til hverdags parfumer – de færreste vil tage de flygtige dufte fra Clean anstødeligt.

I vintermånederne kan du der imod godt flotte dig med en noget mere eksotisk duft. Her kan du for eksempel vælge en af varianterne af den kendte Poison parfume fra Christian Dior, eller den utroligt lækre og pudrede Rouge fra Narciso Rodriguez. Der er mange lækre parfumer derude, som matcher fint til vinterens bløde striktøj og aftener med fuldt drøn på brændeovnen og de lækre simreretter.

Vælg din parfume med omhu – og køb den online

Der gælder samme regler for valg af vinter parfume som altid: Brug god tid på at vælge den helt rigtige parfume – og køb parfumer online på sephora.dk

Flere Nyheder