Fordyb dig langt ind i røgelsen

06 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er bare sådan noget hyggeligt ved ægte røgelse!

Som du kan se her, så er der mange formål, som man kan benytte dem til: https://pilos.dk/k/roegelse-til-mange-formaal/ .

Mange tror fejlagtigt, at det enten er noget farligt noget, som der fører til rygning af andre substanser, som der ikke er gode for ens krop; eller at det er noget afdanket noget, hippier brugte for mange år siden, hvor stanken hænger i gardinerne.

Selvom udtrykket “røgelse” også bliver brugt om tobak og lignende, så er man her ikke ude i at inhalere det på nogen måde, og de gamle hippier havde faktisk fat i den lange ende, da de sagde, at den slags hjalp til at meditere, slappe af og finde ind til dig selv, og nogle mennesker har endda oplevet helende egenskaber ved røgelse.

Og så lugter det ikke fælt eller hænger i noget bagefter, hvis man bruger det anstændigt.

image

Røgelsen fører dig mange steder hen

Røgelse kan også findes i mange forskellige typer, hvor det kan handle om dufte eller evner, som man går efter, og det er ikke svært at anvende, så længe man tager sig sine forholdsregler, når man bruger det, så man for en sikkerheds skyld ikke er i nærheden med det med noget brandfarligt, og man husker at lufte ud bagefter.

Og man skal ikke lade børn tage ansvaret for det.

Man kan prøve at sætte sig i en lotusstilling, tænde noget røgelse og så begynde at meditere og slappe af.

Man skal gerne være sikker på, at der ikke er nogle, der kan forstyrre en i et stykke tid, og man skal heller ikke have noget at få bagefter.

Så opdager man, hvordan røgelsen hjælper med at meditere, og før man har set sig om, så er det blevet en tradition, som man udfører flere gange i løbet af en uge.

Flere Nyheder