Hvordan kan en gulvsliber hjælpe?

16 februar 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Ved første øjekast så giver det naturligvis sig selv, hvordan en gulvsliber kan hjælpe. Med ved du helt præcist, hvad vedkommende kan gøre ved dine gulve? Og mindst lige så vigtigt, ved du hvilke muligheder du har, med en gulvsliber? Hvis ikke du har svarene på disse, så er det gjort nemt for dig at læse mere herunder. 

Når man vælger at hyre et gulvfirma til at slibe ens gulve, så kan det være med til at give gulvet nyt liv. Man skelner typisk mellem to primære behandlinger, som dine gulve kan få. Der er en gulvafslibning og så er der gulvafhøvling. Gulvafslibningen går kun ind og sliber ca. 1 mm. af gulvet, hvorimod en gulvafhøvling høvler mellem 2-4 mm. af gulvet. I mange tilfælde er det mere end fint med en gulvafslibning, det kan nemlig være med til at fjerne de overfladiske ridser, som kan være i gulvets overfladebehandling. Man arbejder derfor også med at gulvet får en ensartet overflade. Efter slibningen skal gulvet efterbehandles. 

Lad gulvsliberen give et nyt udtryk til dine gulve

Med en gulvsliber har du mulighed for at give dine gulve et helt nyt udtryk. Det kan du især gøre i den efterbehandling, som skal udføres efter gulvafslibningen. Her kan der arbejdes med  lak, lud, olie eller maling. Valget afhænger dog også af den type gulv, du har og hvilke ønsker du måtte have. Det kunne f.eks. være, at du måtte ønske hvidlakerede gulve for at lysne din bolig ekstra meget op. 

Hvis du ønsker hjælp fra en gulvsliber i Søborg, så kan du også kontakte et lokalt firma. Her kan du høre mere omkring, hvordan de kan hjælpe dig i mål med dit gulv. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud, så du har en bedre idé omkring, hvad alt gulvarbejdet vil koste dig.

Flere Nyheder