Lad den lokale gulvmand forestå din gulvafslibning i Vanløse

22 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle trægulv slidt i en grad så du overvejer at skifte det ud? Så bør du læse med i det følgende. Det er nemlig muligt at få gulvet pænt igen med en professionel gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling af gulvets overflade.

Et slidt trægulv er et grimt og ucharmerende trægulv

Lige så smukt og indtagende et trægulv kan fremstå når det er velplejet og velholdt, lige så grimt og frastødende kan det virke når slitagen virkelig har fat i træværkets overflade. Et trægulv, som ikke er blevet passet og plejet efter alle gældende forskrifter, vil med tiden uvægerligt mærkes af diverse tegn på slid. Og det er de færreste trægulve som ligefrem kan bære denne patina med den største ynde.

De mest fremtrædende slitage tegn i et trægulv tæller pletter og skjolder fra spildte væsker som suges ned i træværkets overfladiske fibre som var gulvet en anden svamp. Når trægulvet bliver slidt forsvinder nemlig den beskyttende hinde af sæbe eller olie som gav træets dets vand afvisende egenskaber.

Det samme gælder for det UV filter, som hidtil har beskyttet træet imod solfalming hvorfor du vil kunne iagttage en gulnen af træværkets overflade der hvor lys indfaldet – og dermed solens skarpe stråler – er mest kraftigt. Og så er der selvfølgelig de karakteristiske grålige og matte slidspor bestående af nedtrådt støv som optræder der hvor gulvet hyppigst betrædes.

Kom de grimme tegn på slitage til livs med en grundig gulvafslibning

Men i stedet for at give efter for trangen til at brække det gamle trægulv op og investere i et nyt et af slagsen kan du med fordel overveje en gulvafslibning. Med en gulvafslibning, som fjerner op imod to millimeter af træværkets overflade kan du nemlig sagtens få dit smukke gulv igen. Få et tilbud på gulvafslibning i Vanløse via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder