Lær at lave flotte fremlæggelser med PowerPoint kurser

06 juni 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne være bedre til at anvende Microsoft PowerPoint i forbindelse med dine fremlæggelser? Så kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft PowerPoint kursus hos den danske udbyder af it relaterede kurser 4d.

Hvorfor skal jeg tage et Microsoft PowerPoint kursus?

Mange tror fejlagtigt at det ikke kræver øvelse eller viden at fremstille en Microsoft PowerPoint præsentation. Microsoft PowerPoint er forsynet med en let tilgængelig brugergrænseflade som tillader brugeren hurtigt og effektivt at sammensætte en præsentation – men dette betyder ikke nødvendigvis at præsentationen bliver god eller gavnlig for fremlæggelsen.

Rigtig mange Microsoft PowerPoint brugere falder i den fælde at de udfærdiger en Microsoft PowerPoint præsentation som blot gentager hvad de siger i deres fremlæggelse uden at understrege vigtige pointer eller gøre brug af Microsoft PowerPoints mange muligheder for anskueliggørelse.

Microsoft PowerPoint har så mange smarte features og integrationer som gør det muligt for brugeren at skabe flotte visuelle repræsentationer af vanskeligt tilgængeligt materialer – for eksempel store data mængder – med eksempelvis grafer eller diagrammer. I Microsoft PowerPoint kan du illustrere pointer ved hjælp af animationer, og du kan inkorporere video eller billedmateriale samt gøre brug af eksterne links.

Den ideelle Microsoft PowerPoint præsentation spiller sammen med fremlæggelsen på en måde, som tilfører denne værdi. Og mestrer du kunsten at tilrettelægge den perfekte fremlæggelse, vil du kunne fastholde dit publikum og trænge igennem med dine pointer.

Hvad kan jeg lære på et Microsoft PowerPoint kursus hos 4D?

4D er blandt Danmarks mest velrenommerede udbydere af kurser i it rettet mod erhvervslivet. Hos 4D finder du en lang række kurser i Microsoft Office pakken, her under Microsoft PowerPoint. Blandt de mange Microsoft PowerPoint kurser finder du kurser i såvel Microsoft PowerPoints tekniske features som i Microsoft PowerPoint understøttet formidling. Du kan se og tilmelde dig samtlige kurser på hjemmesiden 4d.dk

Flere Nyheder