Seat, brugt Seat, pris på brugt Seat

20 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er familien vokset, eller har dens transport behov på anden måde ændret sig? Så er I sikkert allerede i gang med at finde den nye bil. Uanset om I er i markedet efter en erstatning til eller en udvidelse af den hjemlige vognpark er det en god idé at afsøge brugtvogns markedet – for økonomiens skyld.

Hvorfor vælge Seat?

Der er mange gode grunde til at vælge en model fra Seat når du er i markedet efter en god familie bil. Den spanske bil producent Seat er notorisk berømt for det enkle og funktionelle bil design og rummelige biler – fra mikro bil klassen og op til SUV.

Seat, som har været på tyske hænder siden Volkswagen Group i 1986, står bag kendte og populære modeller så som Seat Altea, Seat Ibiza og Seat Leon. På det danske marked har Seat stor succes, og er i heftig vækst. I 2014 blev der for eksempel solgt næsten tre gange så mange Seat biler i Danmark i forhold til 2010. Dette har en positiv indflydelse på Seats position på brugtvogns markedet, hvor du således finder et stort udbud af brugte Seat modeller i høj kvalitet.

Er du for eksempel på jagt efter en stor og rummelig familie bil, hvor sikkerheden og køre egenskaberne er i top og brændstof forbruget i bund, kan du eksempelvis vælge en af modellerne Seat Arona SUV, Seat Ateca SUV eller Seat Tarraco SUV. Og er du på udkig efter en ekstra bil, som kan supplere familiens nuværende bil kan du vælge en af de populære modeller så som Seat Leon og Seat Ibiza – eller Seats mikro bil Seat Mii, som egner sig fint til især bykørsel og småture.

Find brugt Seat online

Hos Biltorvet kan du altid finde et stort og velassorteret udvalg af annoncer for brugt Seat til salg – se dem alle på Biltorvet.dk

More articles