Skab liv og glæde i tilværelsen med dyr

07 december 2019 Astrid Pedersen
Skab liv og glæde i tilværelsen med dyr

Når du står for at skulle anskaffe dig et kæledyr – eller familiedyr, som denne kategori af mindre dyr også kaldes – er der mange overvejelser, som skal gøres. Det er for eksempel vigtigt, at du vælger et dyr, som passer til din livssituation.

Bor du i lejlighed midt i byen, er det ikke sikkert, at det er en god idé at anskaffe en hønsehund eller en anden hund med et stort behov for aktivering og stimulation. Arbejder du i mange timer hver eneste dag, bør du ikke anskaffe et dyr, som bliver ulykkeligt og ensomt ved mange timers alene tid – og måske du i givet fald skal overveje, om du overhovedet skal have et yderst selskabeligt og flok orienteret dyr som for eksempel en hund. Vælger du at anskaffe et par katte, vil de sagtens kunne underholde sig selv i timevis, og stadig være glade, når du kommer hjem.

Er der børn i familien, skal du nøje overveje hvilken hunde- eller katterace du vælger at købe eller adoptere fra et internat. Ikke alle dyr er lige gode til børn, og vice versa.

Vælg den rette dyrlæge, når du får et dyr

En af de vigtigste foranstaltninger, som skal træffes forud for anskaffelsen af en hund, en kat, et marsvin eller en kanin, er valg af dyrlæge. Dyrlægen er din vigtigste allierede, når det handler om at sikre dit dyr et langt og sundt liv med den optimale trivsel. På den online blog dyreglæde.dk kan du få gode råd og tips til valg af dyrlæge eller dyreklinik – læs mere på dyreglæde.dk/en-dyrlaege-du-kan-stole-paa/

Find billigt kattefoder online

Der er mange penge at spare på foder til katte, hvis du vælger at købe dette gennem et engros firma online. Her kan du få kattefoder i større mængder til indkøbspris. Læs mere om, hvor du køber billigt foder til katte, på dyreglæde.dk/find-det-bedste-kattefoder-billigt-online/

Flere Nyheder