Trænger dine tænder til en kærlig omstrukturering?

30 april 2021 Camilla Skøtt

editorial

Er du træt af den måde, dine tænder sidder placeret på, men gik tandlægen forbi dig, da der blev uddelt bøjler i barndommen? Ja, så er der ikke andet for end at tage tyren ved hornene og selv besøge en tandklinik – og hvorfor ikke vælge denne: https://yousmileismile.dk/?

Overvejer du, om dine tænder skal rettes, men er du lidt usikker på, om det der med bøjle er noget for dig, nu hvor du ikke længere er barn? Bare rolig – togskinnerne er for længst passé. I hvert fald hvis du henvender dig hos You smile I smile, der har dedikeret klinikken til det effektive Invisalign-system.

Invisalign er en gennemsigt tandskinne, der er mere eller mindre usynlig, når den sidder på tænderne. Med den rettes dine tænder på skånsom vis, og det vilde er, at du kan få resultatet at se på en 3D-video, inden du takker ja til behandlingen. På den måde ved du, hvad du kan forvente dig af de penge, du betaler for tandreguleringen.

Hvad koster en tandretning?

Det er svært at sige, hvad en tandregulering med Invisalign præcis koster i dit tilfælde, men som udgangspunkt ligger prisen et sted mellem 20.000 og 50.000 kroner. Det afhænger primært at din nuværende tandstilling.

Vil du kende den nøjagtige pris – og vil du høre lidt mere om selve processen – så kan du bestille en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Fx hos You Smile I Smile. Her vil en certificeret Invisalign-behandler tage et kig på dine tænder, vurdere dine muligheder og ikke mindst tale med dig om selve processen og prisen. På baggrund af jeres dialog kan du tage en beslutning om, hvor vidt Invisalign er den rigtige løsning for dig og dine tænder.

Held og lykke – vi håber, du finder lige præcis den løsning, der giver dig det smil, du drømmer om.

Flere Nyheder