Vil du lave mad til flere dage? Lasagne er et oplagt valg

01 November 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Det kan være rart for dig, at du ikke er nødt til at tilberede mad hver dag. Derfor kan det være en god ide for dig, at du prøver at finde retter, hvor du tilbereder en stor portion og så spiser dem flere dage i træk. Måske kan du endda lave så store portioner, at du fryser noget af dem ned. Dermed har du nem mad, som du kan tilberede, hvis der er en dag, hvor du ikke har lyst til at lave mad. 

En af de retter, der er oplagte for dig at tilberede i store portioner, er lasagne. Den er lækker, selvom den blev tilberedt dagen før. Faktisk vil den næsten være mere lækker, når den har stået og trukket i et døgn. Du vil derfor bestemt ikke synes, at det er en dårlig oplevelse for dig, når du spiser lasagne dagen efter. Derudover egner den sig god til at blive frosset ned. 

Har du ikke lige en god opskrift på lasagne, kan du for eksempel se nærmere på opskriften hos dk-kogebogen.dk. De har mange forskellige opskrifter, som du kan lade dig inspirere af. Deriblandt selvfølgelig mange forskellige former for lasagne. Lige meget om du er til den klassiske lasagne med oksekød, en fiskelasagne eller en grøntsagslasagne, kan du altså finde den hos dem. 

Spis din lasagne med forskelligt tilbehør 

Hvis du synes, at det lyder kedeligt, at du skal spise det samme flere dage i træk, kan du for eksempel spise din lasagne med forskellige former for tilbehør. Det mest oplagte er, at du tilbereder forskellige former for salater. Dermed kan du nemt variere smagsindtrykket, selvom det er den samme ret, du spiser flere dage i træk. 

Salat er hurtigt at tilberede, og du kan derfor nemt lige snitte noget, når du kommer hjem. Har du ikke overskud til det, findes der mange gode købesalater, som du kan spise til din lasagne. 

More articles