Hold støjniveauet på et minimum i et kursuslokale

05 marts 2021
Anders Lundtang Hansen
Hold støjniveauet på et minimum i et kursuslokale

Nu om dage er det meget populært at arbejde hjemmefra, og der kan man sådan set også tillade sig mere eller mindre at være sig selv, så længe man overholder sine deadlines og ser nogenlunde pæn ud, hvis der skal være onlinemøder.

Men hvis man lige skal ordne vasketøj, tage et bad eller lignende, så kan man som regel lige finde en pause til det, og det er meget bevendt, så man kan ordne noget af det private, som man ellers først ville komme til, når man havde fri.

De vaner kan man så komme til at tilegne sig, at man kan tillade sig at være sig selv, når man kommer ud i det virkelige liv igen.

Det eksempel kunne være, når man skal være i et kursuslokale til et kursus, eller man er i et konferencecenter, hvor der skal holdes fokus på noget bestemt.

Du er ikke verdens navle i kursuslokalet

Man skal lige tænke på det som at være i biografen, når man er i dette kursuslokale eller konferencecenter: Man skal ikke forstyrre de andre.

Så pas på med at rode med dine papirer på bordet, åbne brusende flasker, pakke madpakker og slik op – madpakker kan for eksempel også lugte en del.

Man kan sjældent gøre for, at man skal hoste, men prutter og bøvser holder man sig fra at udgyde.

Har man et spørgsmål, så skal man bare fyre det af, hvis der er tilladelse til det, men hvis du pludselig er den eneste, der stiller en masse spørgsmål, så gavner det næppe alle andre i lokalet, at du “misbruger” tiden på den måde.

Så er det bedre at samle de spørgsmål sammen til efter undervisningen, så man kan stille dem her.

Kommer du for sent til kurset, lister du stille og roligt hen på din plads uden at forstyrre andre.

Flere Nyheder