Lad dygtige parkeringsvagter forestå parkeringskontrol på dine parkeringspladser

19 januar 2021
Astrid Pedersen

Oplever du ofte, at dine private parkeringspladser er optaget af udefrakommende biler, som intet har at gøre på ejendommen? Så bør du finde en god parkeringsløsning. Og denne kan eventuelt indeholde parkeringskontrol med parkeringsvagter.

Hvornår har jeg brug for parkeringsvagter?

Det er en god idé at tilvælge parkeringsvagtservice til din parkeringsløsning, hvis dine parkeringspladser ikke er forsynet med nogen som helst form for adgangskontrol eller -begrænsning. Denne kan for eksempel være i form af pullerter eller bomme, som kun lader retmæssige indehavere af parkeringspladserne komme ind – som regel ved hjælp af nummerpladegenkendelse eller en form for adgangstoken.

Et helt åbent parkeringsareal vil have det problem, at der ikke er noget, der forhindrer uvedkommende i at parkere på dets parkeringspladser. Og her er det således nødvendigt med en vis form for parkeringskontrol med parkeringsvagter, hvis den uretmæssige parkering skal udryddes.

En parkeringsløsning som indeholder parkeringsvagter, vil typisk betjene sig af uddannede vagter, som er særligt trænet til at håndtere de konflikter og konfrontationer, som kan risikere at opstå i forbindelse med parkering. Parkeringsvagter har beføjelser og hjemmel til at udskrive bødeforlæg – og dette kan godt gøre mange bilejere vrede.

Derfor er det vigtigt, at du benytter et parkeringsfirma, som udelukkende gør brug af trænede og erfarne parkeringsvagter i forbindelse med parkeringskontrol. Og du behøver ikke at bekymre dig om inddrivelse af det skyldige beløb forbundet med parkeringsafgiften – den klarer dit parkeringsfirma.

Hvor kan jeg få en parkeringsløsning med parkeringskontrol?

Hvis du ønsker at benytte dig af parkeringsvagtservice på dine parkeringspladser, kan du med fordel vælge UnoPark som dit parkeringsfirma i København. UnoPark er kendt for sin enestående service, som tager udgangspunkt i kundens behov under iagttagelse af parkeringspladsernes størrelse og disposition.

Du kan læse mere om UnoPark på virksomhedens hjemmeside UnoPark.dk, eller du kan kontakte dem for et uforpligtende møde om dine muligheder.

Flere Nyheder